Als totaalpartner voor al jouw bedrukte communicatiemiddelen brengen wij creativiteit én ervaring. Omdat we geloven in langdurige relaties geven we altijd passend advies en denken we actief mee over slimme en verrassende oplossingen. Wij zijn geen willekeurige online drukwerkpartij, maar geven je de vrijheid om precies de juiste middelen in te zetten, zodat je boodschap maximale impact heeft.

Wij voelen wij ons het prettigst bij een informele en persoonlijke omgang, omdat die de creatieve samenwerking met onze klanten stimuleert. Waar we wel erg strak in zijn is het halen van deadlines en het nakomen van afspraken. En als dat onverhoopt een keer niet lukt, doordat er iets misgaat in de productie of met de verzending, lossen we het altijd direct op. Onze focus ligt namelijk op langetermijnrelaties. Daarom zijn wij persoonlijk bij onze klant betrokken, werken met vaste aanspreekpunten en geldt altijd: afspraak=afspraak.

MVO

Als bedrijf leveren we graag een bijdrage aan de samenleving. Dat doen we enerzijds door kritisch te kijken naar eigen processen en daardoor onze impact op het milieu te verminderen. Zo rijden we voornamelijk in elektrische auto’s en bieden we proactief milieuvriendelijke alternatieven aan voor onze producten. Anderzijds ondersteunen we bedrijven die zich inzetten voor een goed doel en sponsoren we lokale (sport)verenigingen. Dit levert vaak mooie nieuwe samenwerkingen op! Tenslotte is Drukmakers partner van Content Amersfoort

MVO Logos