SERVICES

Een flyer of vlag bestellen is tegenwoordig een fluitje van een cent. Maar hoe zorg ervoor je dat alle communicatiemiddelen op elkaar aansluiten? Dat alle vestigingen eenvoudig drukwerk- en promotieartikelen in de juiste huisstijl kunnen nabestellen? Of dat de vlaggen er altijd netjes bij hangen? We gaan graag een stap verder met onderstaande diensten, zodat je tijd bespaart en de uitstraling van je bedrijf altijd optimaal is!

drukwerkportal

DP Mockup resonsive website V1 scaled

Alle communicatiemiddelen bestellen via één portal, waarbij je huisstijl 100% intact blijft? Het is mogelijk met ons DrukwerkPortal. Een eigen webshop waarin al je artikelen staan. Naast gemak en snelheid een ideale manier om efficiënter in te kopen.

vlagservice

Reclame Vlaggen Service

Zou het niet fijn zijn als je er zeker van kan zijn dat jouw vlaggen er altijd tiptop bijhangen? Dankzij onze VlagService zijn je vlaggenmasten altijd het visitekaartje van je bedrijf, zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken.

signlease

Signlease Service

Goede en representatieve signing kan een behoorlijke investering zijn. Met SignLease bieden we alle reclame aan, bij of in je bedrijfspand via een leaseoplossing aan. Zo heb je wél direct de juiste uitstraling, maar niet de kosten; die spreid je over vele maanden uit!

DRUKWERKPORTAL

Al je marketing- en promotiematerialen in één toegankelijke webshop! Zou het niet ideaal zijn als alle marketingmedewerkers, vestigingen, franchisenemers of resellers via één en hetzelfde, gesloten bestelsysteem eenvoudig huisstijldrukwerk, relatiegeschenken en promotieartikelen kunnen bestellen? Een systeem zo opgezet, dat alle bestellingen altijd binnen de geldende huisstijl worden afgehandeld?

Dat is mogelijk met DrukwerkPortal: een nieuw innovatief product van Drukmakers. Deze webshop wordt eenmalig ingericht in je eigen huisstijl. Alle marketing- en promotieartikelen die jouw bedrijf gebruikt, worden hierin klaargezet om besteld te kunnen worden. Daarna is het voor geautoriseerde gebruikers een kwestie van het product selecteren, het aantal opgeven en de bestelling eenvoudig en zonder fouten afronden.

 

Wil je meer weten? Bel ons of download onze folder!

VLAGSERVICE

Met de Drukmakers VlagService hangen je vlaggen er altijd netjes bij! Rijd eens een rondje op een willekeurig bedrijventerrein en je zult het gelijk met ons eens zijn: meer dan de helft van alle vlaggen die je daar ziet wapperen, ziet er eigenlijk niet uit. De mooiste bedrijfspanden worden niet opgesierd maar juist “ontsierd” door meest verweerde en gerafelde vlaggen.

Zou het niet fijn zijn als je er zeker van kan zijn dat jouw vlaggen er altijd tiptop bijhangen? Bedrijven die dit wensen kunnen nu kiezen voor de VlagService van Drukmakers: twee keer per jaar worden je bestaande vlaggen door de specialisten van Drukmakers vervangen door nieuwe! Met VlagService hangen jouw vlagen er altijd mooi en representatief bij!

 

Wil je meer weten? Bel ons of download onze folder!

SIGNLEASE

Door je bedrijfspand te voorzien van signing wordt jouw pand voor klanten en relaties herkenbaar en straal je de kwaliteit uit die bij je past. Er is echter één nadeel: goede en representatieve signing vraagt altijd een investering vooraf. Door die (vaak hoge) aanschafkosten haken bedrijven af of ze nemen genoegen met een minder prominente uitstraling.

Voor die bedrijven heeft Drukmakers nu een nieuw aanbod, uniek in Nederland: SignLease. Geen hoge aanschafskosten maar een scherp leasetarief per maand. Vergelijkbaar en net zo makkelijk als de bedrijfsauto die ook wordt geleased! Met SignLease heb je wél direct de juiste uitstraling, maar niet de kosten; die spreid je over vele maanden uit!

 

Wil je meer weten? Bel ons of download onze folder!