Wagenpark als marketingtool

Door : Matthijs Luiten

Communicatieconsultant | Eigenaar Drukmakers Met mijn ervaring op het gebied van marketing en realisatie verras ik bedrijven graag in de vrijheid die wij kunnen bieden op het gebied van offline communicatie.

Apr 28, 2022

Wagenpark als marketingtool

Wil je opvallen op de weg? Zet je wagenpark dan in als marketingtool! Autoreclame is een van de meest effectieve vormen van reclame. Een bedrijfsauto die veel op drukke wegen rijdt, wordt per maand door honderdduizenden personen gezien. Dit kan wel oplopen tot meer dan een miljoen impressies per jaar! In relatie tot de kosten is reclame op een auto dan ook heel efficiënt en doeltreffend. In deze blog vertellen wij je graag wat Drukmakers voor jou kan betekenen.

Groot bereik, lage investering

Met een relatief lage investering heb je in verhouding een ontzettend groot bereik. En, ook niet onbelangrijk, met autoreclame wordt de doelgroep bereikt in de regio waarin je bedrijf actief is. Verkeersdeelnemers kunnen niet om de boodschap heen; wegzappen of wegklikken is er niet bij. En wat te denken van files? Vervelend voor wie erin verzeild raakt, maar de reclameboodschap op de achterzijde van de auto of vrachtwagen komt ongetwijfeld binnen bij de personen die er achter rijden. Een goede autoreclame blijf daardoor vaak beter hangen dan bijvoorbeeld een advertentie in een vakblad.

Drukmakers is de totaalpartner voor al jouw offline communicatieoplossingen. Naast het leveren van de middelen, zorgen wij ook voor de vormgeving en montage. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we specialist op het gebied van autobelettering. Of het nu gaat om een enkel logo, getinte ramen of een volledige carwrap, wij hebben voor alles een slimme oplossing.

Zorgeloos geregeld

In slechts 3 stappen regelen wij je autoreclame, zonder dat je je daar zelf zorgen om hoeft te maken. Op basis van je wensen en het type auto maken we een passend ontwerp en na goedkeuring wordt de reclame op deskundige wijze op de (bedrijfs)wagen geplakt. Uiteraard maken we hierbij gebruik van hoogwaardige folies, zodat de kwaliteit voor langere tijd gegarandeerd is. Het is ook mogelijk om de belettering bij jou op locatie aan te brengen. Dit is één van de manieren waarop wij onze opdrachtgevers verrassend veel vrijheid bieden!

Wil je vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Meer blogs…