Club Pellikaan

Door : Matthijs Luiten

Communicatieconsultant | Eigenaar Drukmakers Met mijn ervaring op het gebied van marketing en realisatie verras ik bedrijven graag in de vrijheid die wij kunnen bieden op het gebied van offline communicatie.

Apr 28, 2022

Club Pellikaan

Club Pelikaan is een sportschool voor het hele gezin. Zij hebben zeven clubs in Nederland, met heel veel faciliteiten voor jong en oud. Van groepslessen, yoga, bodypump, pilates, fitness, tot aan peutergym, babyzwemmen, jeugdfitness én kinderopvang. ‘Living The Good Life’. En voor al deze vestigingen verzorgt Rowan de vormgeving. We spreken met Rowan over de samenwerking met Drukmakers.

Eén aanspreekpunt

Rowan kent Drukmakers al sinds ze bij Club Pelikaan werkt. Ze laat heel veel marketingmateriaal printen, maar bijvoorbeeld ook bidons, handdoeken en canvastasjes bedrukken. “Onze samenwerking verloopt heel goed. Vaak heb ik één op één contact en dat werkt prettig; één aanspreekpunt. We hebben het hier al druk zat op de marketingafdeling, dus het is fijn dat ze ons wat werk uit handen nemen. Ze pakken onze vragen snel op én denken mee. Zo waren onze borden bij het zwembad (met ‘gereserveerd voor zwemles’, red.) aan vervanging toe. Drukmakers kwam met hele goede alternatieven en deze hebben we eerst getest op één locatie, maar inmiddels gebruiken we het nu overal, omdat het zo’n succes was!”

Drukmakers maakt het verschil

Drukmakers regelt de productie en Club Pelikaan de vormgeving. “Ze regelen alles, tot in detail voor ons. En ze maken ook écht het verschil. Bij andere partijen kun je bijvoorbeeld een order maar naar één locatie laten versturen. Drukmakers regelt gewoon dat de juiste oplages naar onze verschillende locaties gaan. Maar ze denken ook met ons mee, bijvoorbeeld welk soort papier het beste past bij onze vraag. Tot slot vind ik het ook heel fijn dat ze last minute klussen voor ons oppakken. Het komt natuurlijk niet vaak voor, maar wanneer het wel nodig is, weten we dat we op Drukmakers kunnen vertrouwen,” vertelt Rowan.

Drukwerk én veel meer

Op de vraag of Rowan Drukmakers zou aanraden, antwoord ze zonder na te denken met een ‘ja’. “Toen ik net bij Club Pelikaan begon, werd Drukmakers bij mij geïntroduceerd als drukker. Maar ze zijn veel meer dan dat! Ze kunnen alles. Niet alleen maar print, maar ook tasjes, bidon’s, etc. Alles wat je maar kunt bedrukken, dat regelen ze. Het fijne is dat we niet met allemaal verschillende partijen hoeven te werken, maar één aanspreekpunt hebben met alles onder één dak. Dat neemt ons heel veel werk én zorgen uit handen, waardoor wij ons kunnen focussen op de marketing voor Club Pelikaan”

Wil jij ook jouw campagne de aandacht geven die het verdient? We denken graag met je mee, dus neem gerust contact met ons op en laat je verrassen!

borden offertemap

Meer blogs…