Pot Verhuizingen / Logistiek

Door : Matthijs Luiten

Communicatieconsultant | Eigenaar Drukmakers Met mijn ervaring op het gebied van marketing en realisatie verras ik bedrijven graag in de vrijheid die wij kunnen bieden op het gebied van offline communicatie.

Apr 28, 2022

Pot Verhuizingen / Logistiek

‘Weg met de verhuisstress!’ POT Verhuizingen/Logistiek uit Amersfoort is al meer dan 114 jaar specialist in verhuizing en opslag. Ze zijn gespecialiseerd in verhuizingen van particulieren én bedrijven. En daarbij zijn kwaliteit en aandacht heel belangrijk. “Daar zijn we goed in, het is wat we verkopen en leveren. Maar voor onze sales-uitingen hebben we een partner nodig, met dezelfde drive zoals wij dat hebben. Zo kwamen we al snel bij Drukmakers terecht, want ze kunnen onze kwaliteiten omzetten in passend drukwerk,” vertelt Mark Pot (directeur POT Verhuizingen/Logistiek) enthousiast. We spreken met Mark over zijn samenwerking met Drukmakers.

Van expertise naar eindproduct

Voor al het drukwerk – folders, leaflets, visitekaartjes, autobestickering, etc – schakelt POT Drukmakers in. “Het gaat om alles waar onze naam op staat,” zegt Mark. “Het bestickeren van een auto klinkt bijvoorbeeld simpel, maar dat moet je goed voorbereiden. Anders wordt het helemaal niets. Drukmakers gebruikt hun kennis en ervaring om ons altijd het beste advies te geven. Ze houden zich niet alleen aan de opdracht, maar gaan vaak een stapje verder. Dat doen ze iedere keer weer opnieuw. En daarom rijden we nu met mooie auto’s én zijn we hele goede samenwerkingspartners.”

Kwaliteit & oprecht advies

De combinatie van oprecht advies in combinatie met de hoge kwaliteit van producten, is wat Mark zo sterk aan Drukmakers vindt. “Ik kan alle kanten op. Ze bieden een breed palet van diensten aan, maar alles is wel gericht op kwaliteit. Hebben we een vraag, dan kunnen we van alles kiezen én weten we dat het altijd van topkwaliteit is.”

Waardevol partnerschap

Het is een echte samenwerking. “Er is niet sprake van een traditionele klant- en leveranciersrelatie. Ze verzorgen voor ons al het drukwerk, maar daarin werken we wél samen. Het is een partnerschap. Wij hebben een vraag, zij de expertise en gezamenlijk komen we tot een mooi product!”

Ben jij benieuwd hoe we met onze oplossingen jouw onderneming verrassend veel vrijheid geven? Stel dan hier jouw vraag!

pot verhuizingen drukmakers

Meer blogs…