Bedrijfskleding voor Getinge

Door : Matthijs Luiten

Communicatieconsultant | Eigenaar Drukmakers Met mijn ervaring op het gebied van marketing en realisatie verras ik bedrijven graag in de vrijheid die wij kunnen bieden op het gebied van offline communicatie.

Apr 28, 2022

Bedrijfskleding voor Getinge

Het Zweedse Getinge biedt ziekenhuizen en life science-instellingen wereldwijd oplossingen en producten die er op gericht zijn klinische resultaten te verbeteren en workflows te optimaliseren. Voor circa 85 technici die werkzaam zijn in de Benelux, ging Heaven-Lee Roskam, Marketing- & Communicatiemedewerker bij Getinge, op zoek naar nieuwe bedrijfskleding. Zo ontstond een mooie samenwerking met Drukmakers.

Alle bedrijfskleding uit één lijn voor uniformiteit

Na een online zoektocht naar leveranciers voor de nieuwe bedrijfskleding, maakte Heaven-Lee bij twee partijen een afspraak. “Eén van deze afspraken was met Matthijs van Drukmakers”, vertelt zij. “Voor onze monteurs wilde ik naast echte werkkleding voor het vuilere werk, ook graag een nette variant. Samen met Matthijs ben ik naar de showroom van de leverancier gegaan om de mogelijkheden te bekijken. Dit was een hele prettige afspraak, er werd echt de tijd voor genomen. Het fijne was dat ze voor de werkkleding één kledinglijn hadden voor alle bovenkleding, van T-shirts tot jassen. Zo weet je zeker dat alles precies dezelfde kleur is en bij elkaar aansluit. Matthijs denkt ook goed met je mee, bijvoorbeeld over de stoffen. Het moet geschikt zijn voor een monteur, zo lang mogelijk meegaan en bijvoorbeeld ook niet alleen op hele lage temperaturen gewassen hoeven te worden. Op basis van deze afspraak en de gunstige prijs zijn wij de samenwerking met Drukmakers aangegaan.”

Meedenken over beurssystemen

Na de prettige samenwerking rondom de bedrijfskleding, nam Heaven-Lee direct weer contact op met Drukmakers toen er nieuwe beurssystemen moesten komen. “Onze oude beurssystemen werden door een leverancier in Zweden geleverd, maar om praktische redenen wilden we dit liever lokaal regelen. Voor een nieuw beurssysteem voor Nederland ben ik met Matthijs opnieuw naar een showroom gegaan. Omdat we de ervaring hadden dat een magnetische wand snel beschadigt, wilde ik graag een andere optie. Matthijs stelde voor om te kiezen voor een wand met textiel en dat is het geworden. Ook nu was het weer heel fijn dat er zo met je meegedacht wordt.”

Positieve reacties en service

Inmiddels werkt Getinge voor de Benelux alweer 1,5 jaar naar volle tevredenheid samen met Drukmakers. “Op dit moment willen we weer een nieuwe bestelling voor extra bedrijfskleding plaatsen”, besluit Heaven-Lee. “Voor deze bestelling moest het logo iets groter gemaakt worden om aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen. Drukmakers heeft ons hierbij heel goed geholpen door net zolang te puzzelen en te meten tot het goed was. Onze nieuwe bedrijfskleding valt echt op bij mensen. Al twee keer heb ik bedrijven doorverwezen naar Drukmakers, omdat ze onze monteurs gezien hadden. Het product dat Drukmakers levert, is echt reclame voor ze.”

Ben jij benieuwd naar onze verrassende ideeën voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

IMG 1578 768x1024 1 IMG 1582

Meer blogs…