Wie zoet is krijgt lekkers!

Door : Matthijs Luiten

Communicatieconsultant | Eigenaar Drukmakers Met mijn ervaring op het gebied van marketing en realisatie verras ik bedrijven graag in de vrijheid die wij kunnen bieden op het gebied van offline communicatie.

Nov 24, 2022

Wie zoet is krijgt lekkers!

Sinterklaas is de ideale tijd om jouw relaties of medewerkers te verrassen met een mooi geschenk voor een heerlijk avondje! Wij zijn de laatste tijd druk geweest met gepersonaliseerde chocoladeletters, bonbons en snoepbekers! Belgische chocolodade van topkwaliteit én ook nog eens maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Benieuwd naar ons assortiment chocolade? —> Download hier de brochure! Wil je nog iets bestellen voor Sinterklaas? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee. sint

Meer blogs…