Flexibele beurswand Expolinc

Door : Matthijs Luiten

Communicatieconsultant | Eigenaar Drukmakers Met mijn ervaring op het gebied van marketing en realisatie verras ik bedrijven graag in de vrijheid die wij kunnen bieden op het gebied van offline communicatie.

Apr 28, 2022

Flexibele beurswand Expolinc

Op een beurs wil je optimaal zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Vaak zijn er twee opties, namelijk: maatwerk standbouw of standaard systemen die al dan niet zelf worden opgebouwd. Het maatwerk wordt in de meeste gevallen door de standbouwer verzorgd, wat een relatief dure oplossing is en daarnaast slechts eenmalig gebruikt kan worden. De standaard pop-up wanden of roll-up banners zijn het meestal nét niet, want ze sluiten niet goed aan of bieden niet de stabiliteit en kwaliteit die je zoekt.

Van presentatiewand tot complete beursstand

Daarom leveren wij systemen van Expolinc. De Custom Collection pop-wanden zijn onderscheidend door de kwaliteit en mogelijkheden voor o.a. vitrines, schappen en het integreren van een LCD scherm in de wand. Daarnaast introduceert Expolinc vanaf heden een compleet nieuw product als alternatief voor traditionele standbouw: Expolinc Frame. Over wat daar de voordelen van zijn, vertellen we je hieronder meer.

Duurzame beursstand

Expolinc Frame biedt het beste van twee werelden en is eigenlijk een middenweg tussen maatwerk en losse systemen. Je stelt eenvoudig jouw stand samen én bouwt hem ook nog eens gemakkelijk zelf. En na gebruik neem je hem weer mee. Dit in tegenstelling tot maatwerk standbouw, wat vaak na de beurs wordt weggegooid en hierdoor een stuk minder duurzaam is. Sta je regelmatig op een beurs, dan verdien je Expolinc Frame vanzelf terug! Het frame gaat jarenlang mee en heeft zelfs een levenslange productgarantie. Indien nodig pas je per beurs gemakkelijk en voordelig de uitstraling aan door het doek te verwisselen.

Kwaliteit & flexibiliteit

Expolinc brengt met Frame een uniek product op de markt, onderscheidend in kwaliteit en flexibiliteit. Je stelt de wanden op als vrijstaand, in een hoekopstelling of als (koppelbare) tussenstand. En in dit systeem verwerk je bijvoorbeeld ook LED verlichting, deuren of bergruimtes, zodat het een professioneel geheel wordt. Op deze manier profiteer je van de voordelen van maatwerk, maar is de investering vele malen interessanter. Wil je ook vitrines, schappen en LCD schermen integreren in de wand? Dan kunnen we dit in combinatie met de pop-up wanden van Expolinc realiseren.

Enkele feiten op een rij

  • Expolinc Frame is gemaakt met hoogwaardige kwaliteit aluminium profielen
  • Het is een A-merk mét levenslange garantie!
  • Je monteert en demonteert eenvoudig, zonder gereedschap
  • Het systeem is leverbaar in drie hoogtes: 200, 250 en 300 cm
  • Er is een magnetische koppeling tussen de profielen
  • Meerdere frames van verschillende formaten zijn koppelbaar
  • Uitgebreide showroom en demonstratie op locatie mogelijk

Met Expolinc Frame heb je dus verrassend veel vrijheid! Wil je hier meer over weten? Stel dan hier jouw vraag en we vertellen je graag meer!

Meer blogs…