Bestel eenvoudig via de webshop

Door : Matthijs Luiten

Communicatieconsultant | Eigenaar Drukmakers Met mijn ervaring op het gebied van marketing en realisatie verras ik bedrijven graag in de vrijheid die wij kunnen bieden op het gebied van offline communicatie.

Apr 7, 2022

Bestel eenvoudig via de webshop

Heb je drukwerk, promotiemateriaal of bijvoorbeeld bedrijfskleding nodig en weet je al precies waar je naar op zoek bent? Vanaf nu is het mogelijk om het direct in onze nieuwe webshop te bestellen. Hier vind je een deel van ons assortiment en zie je ook meteen de prijzen. Ook handig dus als je je nog aan het oriënteren bent en behoefte hebt aan inspiratie!

Kwaliteit wordt gewaarborgd

In één van onze eerdere blogs over het bestellen van online drukwerk, gaven we aan dat het niet altijd eenvoudig is voor een leek om controle te houden over de kwaliteit bij online drukwerk. Daar hoef je je bij ons natuurlijk geen zorgen over te maken! Net als altijd helpen we je ook bij een bestelling via de webshop om de hoogste kwaliteit te realiseren. De bestanden die je bij ons aanlevert, worden altijd gecontroleerd en als je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Ook zijn de leveringen gewoon op rekening, dus ook hier verandert er niets aan onze dienstverlening.

Van brochures tot signing en relatiegeschenken

Als aanbieder van totaaloplossingen voor offline communicatie, is het assortiment van Drukmakers eigenlijk te groot om in een webshop te plaatsen. Maar we hebben toch ons best gedaan! Van papier, brochures, bierviltjes en notitieblokken tot aan beurswanden, banners, akoestische panelen en banieren… genoeg om je te inspireren en zelfs misschien wel te verrassen! Voor alle signing, zoals bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering en vlaggenmasten, geldt ook dat het door ons professioneel gemonteerd kan worden, ongeacht waar in het land je gevestigd bent.

Vind je in de webshop nog niet precies waar je naar op zoek bent of laat je je graag adviseren? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen en te verrassen op het gebied van offline communicatie, daar is deze webshop (wat ons betreft) weer een mooie stap in!

Meer blogs…