1e klas signing voor First Class

Door : Matthijs Luiten

Communicatieconsultant | Eigenaar Drukmakers Met mijn ervaring op het gebied van marketing en realisatie verras ik bedrijven graag in de vrijheid die wij kunnen bieden op het gebied van offline communicatie.

Apr 7, 2022

1e klas signing voor First Class

JP van Hoorn is de manager van First Class Amersfoort. First Class is niet alleen een restaurant, café en cateringbedrijf, maar ook een onderwijsbedrijf. Samen met zeven instructeurs begeleidt JP studenten die een entree-opleiding op het gebied van horeca volgen aan het MBO Amersfoort. In februari 2019 is het bedrijf volledig gerenoveerd en is ook de signing vernieuwd. Hiervoor werkte JP samen met Drukmakers.

Goede referenties voor Drukmakers

Voor de renovatie van het pand, schakelde JP een architectenbureau in. “In samenwerking met Wildenberg Architecten uit Leusden hebben wij een plan opgesteld voor de renovatie”, vertelt hij. “Omdat we de nieuwe look en feel ook aan de buitenkant wilden laten zien, besloten we dat er nieuwe signing moest komen. Zowel de architect als MBO Amersfoort noemden toen de naam van Drukmakers. Zij hadden al eerder prettig met hen samengewerkt, dus heb ik contact met ze opgenomen. Na een telefonische kennismaking is Matthijs hier naar het ontwerp komen kijken en is Drukmakers aan de slag gegaan. Zo is er bestickering aangebracht, zijn er banieren opgehangen en is er een lichtbak geplaatst. De banieren zie je vanuit de verte al hangen, dus daarmee hebben we ons doel bereikt!”

Prettige communicatie en goed advies

Vanaf het begin vond JP de communicatie met Drukmakers heel prettig: “De lijnen zijn kort en de communicatie is duidelijk. Zowel Matthijs als Astrid denken steeds met je mee en voelen prima aan wat je wil. Samen hebben we gekeken naar de kleurstellingen en afmetingen en dan merk je dat ze weten waar ze het over hebben. Voor het verwijderen van de oude bestickering heeft Drukmakers een externe partij ingehuurd en dit werd gefactureerd op basis van nacalculatie. Dan hoop je natuurlijk dat er een beetje doorgewerkt wordt en dat gebeurde ook echt! Ze doen wat ze beloven en dat doen ze op een goede manier. Dat is niet vanzelfsprekend, maar zo voelde het wel.” Op de vraag of er nog bijzonderheden waren aan de samenwerking antwoordt JP tot slot: “Nee, eigenlijk niet. En dat vond ik juist prettig!”

Ook op zoek naar een partner voor het aanbrengen of vernieuwen van de signing bij jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

first class amersfoort 1 first class amersfoort 3 first class amersfoort 2 first class amersfoort

Meer blogs…