Promotie Swim to Fight Cancer

Door : Matthijs Luiten

Communicatieconsultant | Eigenaar Drukmakers Met mijn ervaring op het gebied van marketing en realisatie verras ik bedrijven graag in de vrijheid die wij kunnen bieden op het gebied van offline communicatie.

Apr 7, 2022

Promotie Swim to Fight Cancer

drukmakers swim to fight cancer 1

Van polsbandjes tot automagneten en banners

Voor alle zaken die rondom het event geregeld moeten worden, werkt het team het liefst zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers. Dirk: “Eén van de mensen uit het team had al eens van Drukmakers gehoord, dus die heb ik als eerste gebeld. Bij onze eerste kennismaking hebben we een prachtige en uitgebreide offerte gekregen van de mogelijkheden, maar hier hebben we vanwege het budget wel in moeten schrappen. Mijn eigen verwachting was toen meteen dat ze dan wel minder vrolijk en vriendelijk zouden zijn, maar dit was helemaal niet het geval. Hier was ik heel erg door verrast! Ze vonden het een mooi doel en wilden daar echt hun best voor doen. Dit had helemaal niets te maken met een omzetverwachting!” Uiteindelijk heeft Drukmakers voor het event alles verzorgd van polsbandjes tot consumptiemuntjes, spandoeken, t-shirts en automagneten. Dirk: “Automagneten waren het eerste dat bij mij op kwam. Dat gaan we ook dit jaar weer doen. We benaderen lokale ondernemers en willen ze vanaf april zoveel mogelijk in en rond Amersfoort op de weg zien. Onze ervaring is dat daar op verjaardagen toch over gepraat wordt en mensen zich op die manier aanmelden”, vertelt Dirk enthousiast.

Goede service

Dirk komt zelf uit een bedrijf waar hij altijd op zoek is naar een relatie voor minimaal twintig jaar. “Dat zoek ik ook in een samenwerking met leveranciers”, vertelt hij. “Soms betaal je een procentje meer, maar je weet wel dat je altijd goed advies en goede service krijgt en elkaar ook wat gunt. Op de dag van het event bleek vorig jaar dat er vier koppelstukken van een spanframe niet goed waren. Dit was precies het frame voor het spandoek met de sponsornamen, dus daar werd ik als penningmeester wel een beetje chagrijnig van. Mijn collega heeft toen gelijk Drukmakers gebeld en een half uur voor de start kwam daar, op zondag, Wieger aan met de goede koppelstukken. Sindsdien ben ik nog meer fan van Drukmakers!” Dirk is dan ook duidelijk als we hem vragen of hij Drukmakers zou aanraden. “Ik raad iedereen aan daar te bestellen als je iets nodig hebt. Van nature ben ik een chagrijnige gek, dus dat zegt wel wat”, besluit hij lachend.

Ook op zoek naar verrassende oplossingen voor jouw offline communicatie-uitdagingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer blogs…