Provinciehuis meets Mondriaan

Door : Matthijs Luiten

Communicatieconsultant | Eigenaar Drukmakers Met mijn ervaring op het gebied van marketing en realisatie verras ik bedrijven graag in de vrijheid die wij kunnen bieden op het gebied van offline communicatie.

Apr 28, 2022

Provinciehuis meets Mondriaan

In het voorjaar van 2017 is het provinciehuis in Utrecht door Drukmakers voorzien van signing in het “Mondriaan to Dutch design” thema. Het eerste deel van de project betreft de foyerramen aan de stadzijde, in totaal ca. 170m2 one-way vision folie met full color bedrukking. We plakken hier op ca. 80 meter hoogte via een glazenwasserslift!

Vanaf de snelweg zijn de markante liftramen goed te zien, ideaal dus voor een opvallende signing. In totaal gaat het hier om 425m2 folie. Een belangrijke eigenschap van one-way vision folie is dat je binnen wel zicht naar buiten en toetreding van daglicht hebt. Anders zou het erg donker in de liften worden.

Tenslotte is de zijgevel ook uitgevoerd in Mondriaan stijl. Hieronder een impressie van dit mooie project.

IMG 5114 provinciehuis utrecht

Meer blogs…